Over Ons

                                                                                                                                     

(Jeugd) Karnavalsvereniging Tuffelkroepers is een dynamische vereniging uit Enschede in de wijk Twekkelerveld. Onze overtuiging is dat Karnaval mogelijk moet zijn voor IEDEREEN en het financiële aspect mag hiervoor geen belemmering zijn.

Om dit alles te realiseren vragen wij Geen contributie, en worden bijvoorbeeld kleding, medailles en overige benodigdheden kosteloos beschikbaar gesteld. Wij maken het hierdoor o.a. mogelijk dat IEDER kind prins(es) kan worden.

Ook kent de vereniging een Prachtige groep dansmarietjes “De Tuffelwichter” die onderverdeeld zijn in diverse leeftijdscategoriën..dus mocht je van dansen houden….iedereen is welkom!

Voor de optochten word er door een groep enorm enthousiaste leden(samen met de kinderen) jaarlijks een prachtige wagen gebouwd. Door op deze manier de jeugd en hun ouders kennis te laten maken met het bredere aspect van Karnaval merken wij dat vanuit deze opzet iets moois ontstaat.

Hoewel de inkomsten gering zijn vloeien deze direct weer terug in de verenigingskas, en komen ten goede van de kinderen. Dat alle hulp financieel welkom is mag duidelijk zijn. Sponsoring is dan ook van harte welkom.

Met het benoemen van onze sponsoren op de Facebookpagina en de Webpagina: www.tuffelkroepers.nl en via vertoning tijdens feestavonden en evenementen geven wij graag blijk van onze waardering voor deze steun. Als u dit initiatief een warm hart toedraagt en ons wilt steunen dan vernemen wij dat graag van u. Dit kan via mail: secretariaat@tuffelkroepers.nl of telefonisch via 0647831786 of via onze Facebookpagina/Webpagina Tuffelkroepers.nl/contact.